Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΤΕΡΠΝΙΩΤΕΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσ/νίκης έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.


Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου , από Τερπνιώτες και φίλους,

 ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσελεπής στο χαιρετισμό του μαζί με τις ευχές του για την καινούργια χρονιά αναφέρθηκε επιγραμματικά στην πλούσια δράση του Συλλόγου, στα τμήματα τα οποία δραστηριοποιούνται και ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους και τη στήριξή τους στο Σύλλογο οικονομικά και ηθικά. 
Την εκδήλωση ομόρφυνε το παραδοσιακό Νιγριτινό συγκρότημα με τους κ. Βασίλη Τολιούδη (γκάιντα και κλαρίνο) , Λεφθερούδα Θεόδωρο (γκάιντα) και τον Φρούπη Χρήστο (νταούλι) ενώ αρκετοί χόρεψαν στους όμορφους ρυθμούς του τόπου μας. 

Ο χοράρχης της χορωδίας του Συλλόγου μας κ. Γιάννης Βαγενάς δεν παρέλειψε να διευθύνει όλα τα άτομα που βρίσκονταν στην αίθουσα για το αποχαιρετιστήριο τραγούδι του παλιού χρόνου (Πάει ο παλιός ο Χρόνος …).Τυχερή της ημέρα που κέρδισε το "φλουρί" (αντιστοιχούσε σ΄ ενα φλουρί Κωνσταντινάτο) αναδείχθηκε μια καλή φίλη του Συλλόγου. 
Για τους φορείς το "φλουρί" έπεσε στη Στέγη του Συλλόγου μας και το παρέλαβε η Υπεύθυνη Αίθουσας κ. Βαλεντίνη Δήττα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο πρώην Υπουργός κ. Γιάννης Μαγκριώτης, ενώ επιστολή έστειλε ο βουλευτής Σερρών κ. Μιχάλης Τζελέπης

Παρών όπως το συνηθίζει ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Τσιαπακίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη συνεργασία της Δ Κοινότητας Θεσσαλονίκης με το Σύλλογό μας και ειδικά στην επιτυχημένη συνεργασία για την πολύ πετυχημένη εκδήλωση της γιορτής τσίπουρου 2016. 

Από τους άλλους Σερραϊκούς Συλλόγους παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Γ. Βαγενάς και η κ. Καίτη Γκιλή από το Σύλλογο Νιγριτινών Θεσσαλονίκης καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών και Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης κ. Τούλα Μουτσίδου. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: