Τρίτη, 29 Μαρτίου 2016

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, καλεί όλα τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 (Είναι η δεύτερη Κυριακή και οι εκλογές θα γίνουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ), στην αίθουσα του Συλλόγου Στρ. Παπούλα 37, και ώρα 10.30 π.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης :
  1. Διοικητικός Απολογισμός
  2. Οικονομικός Απολογισμός
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Προτάσεις και σχεδιασμοί για την πορεία του Συλλόγου
  5. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής
Καλούνται ΟΛΟΙ οι Τερπνιώτες να ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτή, γιατί πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Γενική Συνέλευση αποτελεί το κορυφαίο όργανο του Συλλόγου, γίνεται μια φορά το χρόνο και θα πρέπει όλοι να εξοικονομήσουμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας ώστε να συμβάλουμε στη συνέχεια της ύπαρξης και της πετυχημένης πορείας του Συλλόγου μας. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι ας γίνει ο Σύλλογος το σημείο αναφοράς και συνάντησης όλων των Τερπνιωτών που θα μας βγάζει από τις καθημερινές σκοτούρες και θα μας χαρίζει στιγμές χαράς, ανακούφισης και αλληλοβοήθειας.

Ιδιαίτερα σ΄ αυτή τη Γενική Συνέλευση μέσα από την οποία θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα κληθεί να τον οδηγήσει για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα πρέπει όχι μόνο να δώσουμε όλοι το παρόν αλλά να υπάρχουν και νέες υποψηφιότητες, ώστε το νέο Δ.Σ να εμπλουτιστεί με καινούργια πρόσωπα και ιδέες  

Δεν υπάρχουν σχόλια: