Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΕΡΡΑΪΚΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΗΣ ΘΕΡΜΗΣ


Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η 1η εκδήλωση του νεο ιδρυθέντος Συλλόγου Σερραίων του Δήμου Θέρμης το Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015. Στην κεντρική πλατεία της Θέρμης , στο υπαίθριο θεατράκι έγινε ένα υπέροχο σερραικό γλέντι με νταούλια και ζουρνάδες αλλά και με λουκάνικα Ηράκλειας και ...ακανέδες.


Ο Πρόεδρος του νέου Συλλόγου Σερραίων Θέρμης κ. Παναγιώτης Μαλούδης τόνισε την αναγκαιότητα της ίδρυσης του Συλλόγου και ζήτησε την υποστήριξη όλων των Σερραίων της Θέρμης που είναι πολυάριθμοι (πάνω από 1500).




Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Δήμαρχος Θέρμης κ. Παπαδόπουλος και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Νούλης.






Το Σύλλογό μας παρουσίασε στο κοινό ο Σύμβουλος Επικοινωνίας & Δημοσίων σχέσεων κ. Τσίκαλας Θ. Κων/νος, ο οποίος χάρισε στον Πρόεδρο του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης το βιβλίο "Η ΤΕΡΠΝΗ" και τσίπουρο Τερπνής ....

Συμμετείχαν τα χορευτικά συγκροτήματα των Συλλόγων






Μακεδόνων Θέρμης,






Νικοκλειανών Θεσσαλονίκης και







Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, τα οποία έφθασαν στην κεντρική πλατεία με πανινάδα από το Πολιτιστικό Κέντρο της Θέρμης.
Καταπληκτικές οι εμφανίσεις τους απέσπασαν τα θερμά συγχαρητήρια των Σερραίων της Θέρμης και όχι μόνον που κατέκλυσαν την πλατεία. Τα λουκάνικα Τζουμαγιάς φάνηκαν πολύ λίγα για να ικανοποιήσουν όλους τους παρευρισκομένους..

Ακολούθησε χορός για όλο τον κόσμο με τα νταούλια και τους ζουρνάδες.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών Θεσσαλονίκης & Γ.Γραμματέας της Ομοσπονδίας κ. Μουτσίδου Τούλα, ο πρόεδρος του Συλλόγου Νιγριτινών Θεσσαλονίκης κ. Βαγενάς Γιάννης, τα Δ.Σ των Συλλόγων Νικοκλειανών και Τερπνιωτών και πλήθος Σερραίων της Θέρμης ανάμεσά τους βέβαια και ...Τερπνιώτες

Πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την άψογη οργάνωση της εκδήλωσης ,και πολλές ευχές στο 1ο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Σερραίων Θέρμης για δύναμη και επιτυχία στο έργο τους.



Και βέβαια πολλά συγχαρητήρια στα χορευτικά συγκροτήματα και ιδιαίτερα στο χορευτικό συγκρότημα του Συλλόγου μας και τη χοροδιδάσκαλο Αγγελική Τζιάνη για την άψογη εμφάνισή τους.






Δεν υπάρχουν σχόλια: