Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014

Η 13η ΓΙΟΡΤΗ ΤΣΙΠΟΥΡΟΥ ΤΕΡΠΝΗΣ


Τα τραπέζια, οι καρέκλες, το τσίπουρο, τα παραδοσιακά φαγητά και τα σουβλάκια αποδείχθηκαν πολύ λίγα για να εξυπηρετήσουν το πλήθος που κατέκλυσε την Πλάζ Αρετσούς στην Καλαμαριά, στην καθιερωμένη ετήσια 13η Γιορτή Τσίπουρου Τερπνής.

Ο "ανοιξιάτικος" καιρός βοήθησε ώστε από νωρίς να κατακλυστεί ο χώρος για να απολαύσουν όλοι μια ιδανική ημέρα για ... τσίπουρο.




Γρήγορα το κέφι ανέβηκε κατακόρυφα.








Σ΄ αυτό συνετέλεσε η υπέροχη ορχήστρα του Χάρη Κουλτσιάκη, οι φωνές του Γιάννη Βαγενά και της Βέτας Σάμου






καθώς επίσης και η καταπληκτική εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου μας (παιδικό και ενηλίκων) τα οποία συμπαρέσυραν στο χορό όλους τους παρευρισκομένους.



Για μία ακόμη φορά η οργάνωση ήταν άψογη και η εθελοντική προσφορά των συμπατριωτών και φίλων μας καθοριστική. Ευχαριστούμε θερμά τις κυρίες που ήταν στο σερβίρισμα ιδιαίτερα τους φίλους μας από το Μοναστηράκι αλλά και τους ψητάδες ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ και φίλους μας από το Μανδράκι.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο ευεργέτης της Τερπνής κ. Αναστασιάδης με τη σύζυγό του Αλκμήνη, ο τ. υπουργός Σταύρος Καλαφάτης, ο Γ. Γραμματέας Δημοσίων έργων Στράτος Σιμόπουλος, ο Τοπικός Σύμβουλος Τερπνής  Δημήτρης Μπάγκαλας, πολλοί Πρόεδροι και μέλη Διοικητικών Συμβουλίων των Σερραικών Συλλόγων Θεσσαλονίκης ώστε δίκαια ο Πρόεδρος του Συλλόγου μας κ. Τσελεπής χαρακτήρισε την εκδήλωση ως συνάντηση όλων των Σερραίων της Θεσσαλονίκης.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Τους χορηγούς της εκδήλωσης, ιδιαίτερα το Σύλλογο εκτελωνιστών Θεσ/νίκης,
τις γυναίκες της Τερπνής και της Θεσσαλονίκης για την παρασκευή των παραδοσιακών φαγητών και τους παραγωγούς τσίπουρου που πραγματικά από το υστέρημά τους (γιατί πολλοί φέτος λόγω της καταστρεπτικής χρονιάς ούτε καν ... τρύγησαν) πρόσφεραν τσίπουρο από την περυσινή χρονιά.
Και του χρόνου .....



























1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο Αλέκο Τσελεμπή ξανάφερες το σύλλογό μας εκεί που έπρεπε.