Δευτέρα 7 Απριλίου 2014

Η ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η καθιερωμένη Ανοιξιάτικη εθελοντική αιμοδοσία στην Τερπνή, από το κινητό συνεργείο του Νοσοκομείου Σερρών.

Οι Τερπνιώτες εθελοντές αιμοδότες για μία ακόμη φορά ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Συλλόγου και "έτρεξαν" να προσφέρουν ΖΩΗ στον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό τους, παρά τα προβλήματα που δημιούργησαν αστάθμητοι παράγοντες (μνημόσυνα, εκδρομή Συλλόγου Γυναικών ...).
Ξεπεράστηκε για μία ακόμη φορά το όριο των 50 φιαλών αφού προσήλθαν να αιμοδοτήσουν 61  εθελοντές και πρόσφεραν τελικά το αίμα τους 51.
Μαζί με τους μόνιμους εθελοντές αιμοδότες οι οποίοι πάντοτε δίνουν το παρόν τους, ανταποκρίθηκαν για μία ακόμη φορά  νέοι σε ηλικία αιμοδότες, δημιουργώντας με τον τρόπο τους έναν δυναμικό πλέον πυρήνα που εγγυάται το μέλλον του τερπνιώτικου αιμοδοτικού κινήματος.

Ευχαριστούμε θερμά το συνεργείο το Νοσοκομείου Σερρών για την άψογη συνεργασία μας. Την συντονίστρια διευθύντρια Αιμοδοσίας Μαρία Παγκάλου, τους νοσηλευτές Ηλία Γερμενίδη και Βάσω Υφαντίδου, τον οδηγό Γιάννη Τσέλιο και τη «δική μας» γιατρό του αγροτικού ιατρείου Τερπνής Αναστασία Τοπαλίδου.

 Περισσότερο φωτογραφικό ρεπορτάζ αργότερα ....

Δεν υπάρχουν σχόλια: