Κυριακή 30 Μαρτίου 2014

Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Πραγματοποιήθηκε η Τακτική Εκλογοαπολογιστική Γ. Συνέλευση, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, σήμερα, στην αίθουσα του Συλλόγου μας.

Εκλέχθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ το Προεδρείο της Γ. Συνέλευσης με Πρόεδρο το Νίκο Γκόλα και Γραμματέα τον Γιώτη Μπάγκαλα.
Ακολούθησε ο Διοικητικός απολογισμός με τα πεπραγμένα της διετίας 2012 – 2014 από τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Αλέκο Τσελεπή, ο οικονομικός απολογισμός από τον ταμία κ. Στάθη Πασχαλούδη και η Έκθεση της Εξελεγκτικής Επιτροπής από τον κ. Γιάννη Θ. Νούλη.
Μετά την έγκριση από το σώμα του Διοικητικού και οικονομικού απολογισμού, που ήταν ΟΜΟΦΩΝΗ, τα μέλη κατέθεσαν προτάσεις για την περαιτέρω πορεία του Συλλόγου.



Ακολούθησε η εκλογική διαδικασία που ανέδειξε το Διοικητικό Συμβούλιο για τη διετία 2012 – 2014. Σύμφωνα με τους ψήφους που έλαβε ο καθένας   τα μέλη του  νέου Διοικητικό Συμβούλιο είναι :
ΝΟΥΛΗΣ Κ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΠΑΣΧΑΛΟΥΔΗΣ ΣΤΑΘΗΣ, ΠΑΠΙΚΑ Α. ΕΥΑΓΓΕΛΙΑΒΛΑΧΟΔΗΜΟΥ ΔΗΜΗΤΡΑ, ΤΣΕΛΕΠΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΙΩΣΗΦΙΔΟΥ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑ, ΧΑΪΔΕΥΤΟΥ ΜΑΡΙΑ, ΤΣΙΚΑΛΑΣ Θ. ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΣ, ΤΖΙΑΝΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ και αναπληρωματικοί οι ΜΠΑΜΠΑΤΖΙΑΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ , ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΕΙΡΗΝΗ.


Αύριο Δευτέρα θα συνέλθει το νέο Δ.Σ για να καθορίσει τη νέα σύνθεσή του.

 Για την Εξελεγκτική Επιτροπή εξελέγησαν οι ΝΟΥΛΗΣ Θ. ΙΩΑΝΝΗΣ, ΜΙΧΑΛΑΚΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, ΤΣΙΚΑΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ και αναπληρωματικός  ο  ΜΠΟΥΝΤΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΣ






                                                                       

1 σχόλιο:

ΤΕΡΠΝΗ ΣΕΡΡΩΝ είπε...

Τα συγχαρητήριά μας στον πρόεδρο Αλέκο Τσελεπή για την επανεκλογή του αλλά και σε όλα τα μέλη του Δ.Σ, παλιά που συνεχίζουν και νέα που μπαίνουν στον αγώνα για συνέχιση και δημιουργία νέων δράσεων. Γιατί στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, αγώνας είναι η ενασχόληση με την παράδοση και τον πολιτισμό, όταν όλος ο κόσμος έχει να αντιμετωπίσει τόσα προβλήματα. Ας συνεχίσουν οι σύλλογοι να προσφέρουν για όσο θα μπορούν, για να παίρνει ο καθένας που το έχει ανάγκη μια ανάσα από την καθημερινή δίνη των θεμάτων που τον απασχολούν. Με το χορό, το τραγούδι, τη δημιουργική απασχόληση......Και όσο νέα μέλη θα πλαισιώνουν τους συλλόγους η προσφορά θα συνεχίζεται. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ.