Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012

3ο ΧΟΡΩΔΙΑΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΓΑΠΗΣ


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το 3ο Χορωδιακό Φεστιβάλ Αγάπης που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης, με την υποστήριξη του Κέντρου Πολιτισμού της Περιφέρειας Κ. Μακεδονίας, την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2012 στο κινηματοθέατρο «ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ».
    Οι καταπληκτικές χορωδίες των Συλλόγων μελών της Ομοσπονδίας : Αγίου Πνεύματος Θεσσαλονίκης, Νιγριτινών Θεσσαλονίκης, Ροδολιβινών Θεσσαλονίκης , Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης , ερμήνευσαν υπέροχα τραγούδια που καλύπτουν όλο το φάσμα των τραγουδιών, από το παραδοσιακό και το έντεχνο μέχρι Χριστουγεννιάτικα και εκκλησιαστικούς ύμνους. Δίκαια καταχειροκροτήθηκα από τους παρισταμένους.
    Η εκδήλωση είχε φιλανθρωπικό χαρακτήρα, αφού τα έσοδά της θα διατεθούν για τις ανάγκες του ΚΕ.ΠΕ.Π Σιδηροκάστρου.
    Την τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Παναγιωτάτου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Άνθιμου σεβασμιότατος  Παναγιώτης Παναγιωταρέας , από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης , ο κ. Βάνης Δημήτριος και ο Διευθύνων Σύμβουλος του Κέντρου Πολιτισμού κ. Καραμανλής Βασίλης, ο Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης κ. Τζιτζικώστας Απόστολος, ο π. Γ. Γραμματέας Ηπείρου κ. Πανοζάχος Δημήτριος, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Εκδοτών Β. Ελλάδος κ. Μπαρμπουνάκης Μπάμπης

ο Πρόεδρος της Εθνικής Αντίστασης Β. Ελλάδος κ. Σοφιδιώτης Παρασκευάς, η Δημοτική Σύμβουλος του Ε΄Διαμερίσματος Θεσ/νίκης κ. Στεφανίδου-Ζαφειρίου Χαρίκλεια, ο Διοικητής του ΚΑΑΜΕΑ Σερρών κ. Βαβαλέκας Ιωάννης, ο Υποδιοικητής κ. Μαγγιώρος Άρης και η Διευθύντρια του ΚΑΑΜΕΑ κ. Μωυσιάδου Ελισάβετ, Πρόεδροι και Δ.Σ Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και πλήθος κόσμου, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο Υπουργός κ. Σταύρος Καλαφάτης και ο βουλευτής Σερρών κ. Βλάχβεης Μενέλαος.


Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια ο μαέστρος κ. Γιάννης Βαγενάς και τα μέλη της χορωδίας του Συλλόγου μας για την άψογη εμφάνισή τους.
Σχετικά video μπορείτε να παρακολουθήσετε  εδώ και εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: