Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

3ο ΑΝΤΑΜΩΜΑ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ & ΦΟΡΕΩΝ


Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 3ο Αντάμωμα Πολιτιστικών Σωματείων & Φορέων που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ν. Μαδύτου του Δήμου Βόλβης Θεσσαλονίκης.
Με τη συμμετοχή 30 και πλέον Συλλόγων, ανάμεσά τους και ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης με αντιπροσωπευτικό τμήμα του χορευτικού ενηλίκων, η Ν. Μάδυτος γνώρισε μία ξεχωριστή βραδιά με κέφι, χορό και τραγούδι. Η πλατεία του χωριού πλημμύρισε από μουσική και χρώματα. Όλα τα χορευτικά , χωρισμένα σε εθνολογικές ενότητες, αφού περιήλθαν τις γειτονιές του χωριού, όπου σε κάθε γωνιά τους περίμενε πλούσιος μπουφές που με πολύ μεράκι είχαν ετοιμάσει οι γυναίκες του χωριού, κατέληξαν στην Κεντρική Πλατεία, όπου όλοι μαζί αλλά και ο κόσμος χόρεψαν χορούς απ΄ όλη την Ελλάδα.
Αξίζει πολλά συγχαρητήρια το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ν. Μαδύτου για την άψογη οργάνωση και την φιλοξενία που μας παρείχαν. Ιδιαίτερα ο Πρόεδρος Στέλιος Τσίφτης και ο χοροδιδάσκαλος των χορευτικών τους κ. Βουβάκης που είχε και την γενική παρουσίαση της εκδήλωσης. Βέβαια πρέπει να τονιστεί οτι μεγάλη συμμετοχή σ΄ αυτή την επιτυχία είχαν όλοι οι κάτοικοι της Ν. Μαδύτου που αγκάλιασαν την προσπάθεια του Συλλόγου τους και βοήθησαν ενεργά.
Παράλληλα είχαμε την ευκαιρία να ανταμώσουμε , όπως πάντα όπου κι αν πηγαίνουμε, με αγαπητούς συγχωριανούς μας (οικογένεια Κώστα Τσικμά, Θεολογία Πέγου) που έτυχε να παρευρίσκονται στην εκδήλωση και το χαρήκαμε ιδιαίτερα.



 











Δεν υπάρχουν σχόλια: