Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2009

23η Αμφικτιονία Συλλόγων Εθελοντών αιμοδοτών

Με πολλή μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Άρτα 9-10-11 Οκτωβρίου 2009 η 23η Αμφικτιονία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, την διοργάνωση της οποίας είχε αναλάβει ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της περιφ. Ηπείρου και φυσικά της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.
Η Φλόγα της Αγάπης της 7ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών έφτασε στην Άρτα την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, το απόγευμα, και μέσα από μια πολύ όμορφη εκδήλωση, με συμμετοχή πλήθους κόσμου, ολοκληρώθηκε η 7η Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία και κηρύχθηκε η έναρξη των εργασιών της 23ης Αμφικτιονίας.
Για άλλη μια φορά η συμμετοχή των Συλλόγων μελών της ΠΟΣΕΑ ξεπέρασε κάθε προσδοκία, καθώς και των διαφόρων Φορέων που ασχολούνται με την αιμοδοσία.
Η θεματολογία της 23ης Αμφικτιονίας κάλυψε ένα ευρύ φάσμα πολλών πτυχών της αιμοδοσίας, με εισηγητές, επιστήμονες και ειδικούς, όχι μόνο από τον χώρο της Υγείας αλλά και από τον χώρο της Εκπαίδευσης και της Δημοσιογραφίας .
Σε παράλληλη συνεδρίαση, υπήρξε και συνάντηση της Πανελλήνιας Επιτροπής Νέων Εθελοντών Αιμοδοτών με τους νέους της περιοχής, για γνωριμία και ενημέρωση σχετικά με την Ιδέα της Εθελοντικής Αιμοδοσίας.
Μετά το τέλος των εργασιών, αναγνώσθηκε το Ψήφισμα της 23ης Αμφικτιονίας το οποίο εγκρίθηκε ΟΜΟΦΩΝΑ από τους συνέδρους και έγινε η διαδικασία για την ανακήρυξη της πόλης που θα φιλοξενήσει το 2010 την 24ηΑμφικτιονία, που είναι τα Σέρβια της Κοζάνης.

Στις εργασίες του συνεδρίου συμμετείχαν από το Σύλλογό μας ο Πρόεδρος κ. Γιάννης Νούλης, ο Πρόεδρος της Π.Ε.Ν.Ε.Α κ. Μιχάλης Χρ. Δρούγγος ο οποίος υπήρξε και ομιλητής, ο κ. Δρούγγος Χρήστος (ταμίας της ΠΟΣΕΑ) και ο κ. Αλέκος Τσελεπής (Αντιπρόεδρος της ΠΟΣΕΑ) οι οποίοι συμμετείχαν στα προεδρεία του συνεδρίου.

Για περισσότερα διαβάστε εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: