Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

7η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ


ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ


Όπως κάθε χρόνο, η Λαμπαδηδρομία των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, η ομορφότερη από τις εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται, για την διάδοση του θεσμού της εθελοντικής αιμοδοσίας, με άσβεστη τη φλόγα της αγάπης και της εθελοντικής προσφοράς αίματος, διατρέχοντας ολόκληρη την Ελλάδα και μεταφέροντας το μήνυμα της αλληλεγγύης, φιλοξενείται στο νομό μας, στις 11 Σεπτεμβρίου 2009, για να καταλήξει στην Άρτα στις 9 Οκτωβρίου όπου θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών της 23ης Αμφικτιονίας των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών .
Την φλόγα της Αιμοδοσίας και της Αγάπης σας καλούμε να υποδεχθούμε όλοι μαζί στις 11 Σεπτεμβρίου 2009, στις 10.00 π.μ στον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ.Ν.Σερρών.

Στη συνέχεια αιμοδότες Συλλόγων αιμοδοτών του Νομού Σερρών και σπουδαστές , λαμπαδηδρόμοι των ΤΕΦΑΑ Σερρών, θα την μεταφέρουν σε όλη την πόλη.

Στις 10.30 η φλόγα θα κατευθυνθεί στο Ε.Κ.Α.Β.,

στις 11.00 στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών,

στις 11.15 στην Δημαρχεία Σερρών,

11.30 στο Επιμελητήριο,

12.00 στην Νομαρχία Σερρών,

12.30 στην Πυροσβεστική Υπηρεσία,

Το απόγευμα στις 19.00 θα κατευθυνθεί στην Μαυροθάλασσα και τον Τράγιλο όπου θα την υποδεχθεί ο Σύλλογος Τραγιλιωτών Θεσσαλονίκης

Στις 20.30 θα φθάσει στην ΤΕΡΠΝΗ , όπου και θα διανυκτερεύσει. Την Φλόγα θα συνοδευόσουν μαθητές του Δημοτικού και Γυμνασίου Τερπνής, και ιππείς του Ιππικού Συλλόγου Φίλων Ελεύθερης Ιππασίας Νιγρίτας. Θα την υποδεχθεί η Φιλαρμονική μπάντα της Τερπνής.

Το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στις 20.00 θα κατευθυνθεί προς την Νιγρίτα, με την συμμετοχή του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας και του Συλλόγου Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων Νιγρίτας, όπου και θα διανυκτερεύσει, κλείνοντας με τον τρόπο αυτό τις εκδηλώσεις των Γερακινείων.

Σκοπός της Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, που ξεκίνησε στις 28 Αυγούστου από την Πάτρα και θα καταλήξει στις 9 Οκτωβρίου στην Άρτα για την 23η ΑΜΦΙΚΤΙΩΝΙΑ Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών, είναι η ευαισθητοποίηση του κόσμου στην εθελοντική Αιμοδοσία, ώστε η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα
Η εθελοντική Αιμοδοσία αποτελεί προσφορά Ζωής και Αγάπης, είναι πολιτισμός και ο εθελοντής αιμοδότης αποτελεί ελπίδα για οποιαδήποτε κοινωνία, που θέλει να ατενίζει με αισιοδοξία το μέλλον.
Για τις διαδρομές της Φλόγας της Αγάπης ανά την Ελλάδα κάντε κλικ εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια: