ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "Η ΤΕΡΠΝΗ"

Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ 
ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΣΕΡΡΑΪΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μετά από απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης προτάθηκε στην Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης η βράβευση του αείμνηστου Τερπνιώτη Δημήτρη Αναστασιάδη. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ομοσπονδίας έκανε ομόφωνα δεκτό το αίτημα αυτό.



Στην κοπή της Πίτας 2020 της Ομοσπονδίας, που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 11/1/2020 βραβεύτηκε ο αείμνηστος, ευπατρίδης Δημήτρης Αναστασιάδης, ιδρυτής της εταιρείας FIBRAN, που ποτέ δεν λησμόνησε την γενέτειρά του, καλύπτοντας τις ανάγκες της περιοχής του, παρουσιάζοντας παράλληλα, πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο.


Την εισήγηση του έργου του Δημήτρη Αναστασιάδη, επιμελήθηκε ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης  και συγκεκριμένα ο πρόεδρος Κος Ιωάννης Νούλης σε συνεργασία με τον Α’ Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Τερπνιωτών Κο Κώστα Τσίκαλα. Την παρουσίαση πραγματοποίησε ο Β’ Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης και Α’ Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης Κος Τσίκαλας Κώστας

Το κείμενο της εισήγησης υπάρχει στο αρχείο:

Η παρουσίαση της εισήγησης υπάρχει στο αρχείο :

Επίσης ο πρώην πρόεδρος  του Συλλόγου της Τερπνής, Κος Αλέξανδρος Τσελεπής, αναφέρθηκε με πολύ συγκινητικά λόγια, στο Πολιτιστικό, Φιλανθρωπικό και Κοινωνικό του έργο.

Στο τέλος της παρουσίασης προβλήθηκε και τμήμα βίντεο από το αρχείο του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης με τίτλο «Κατάθεση Ψυχής του Δημήτρη Αναστασιάδη» που καταγράφηκε τον Φεβρουάριο του 2013.



Την τιμητική πλακέτα, επέδωσε ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας στη κόρη του, Μαρία Αναστασιάδη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους και χαιρέτησαν την εκδήλωση οι :
Υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), Κος Θόδωρος Καράογλου.
Ο Bουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης και Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας, Κος Σταύρος Καλαφάτης, ο Bουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. Κος Στράτος Σιμόπουλος, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Κος Απόστολος Τζιτζικώστας,
η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Κα Βούλα Πατουλίδου, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Κος Παναγιώτης Σπυρόπουλος, ο Δήμαρχος Δ. Βισαλτίας, Ν.Σερρών Κος Θανάσης Μασλαρινός, ο εκπρόσωπος του Δημάρχου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου, Κος Δρόσος Τσαβλής, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Δ. Θεσσαλονίκης, Κος Μιχάλης Κούπκας, η Πρόεδρος του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Β. Ελλάδος, Κα Βασιλική Νάκου,
οι Πρόεδροι ή εκπρόσωποι Συλλόγων της Ομοσπονδίας καθώς και πολλοί φίλοι των Σερραϊκών Συλλόγων.

Ο Δημήτρης Αναστασιάδης υπήρξε ένας από τους πιο επιτυχημένους Έλληνες επιχειρηματίες, που, όμως, ποτέ δεν λησμόνησε τη γενέτειρά του, καλύπτοντας τις ανάγκες της περιοχής, παρουσιάζοντας, παράλληλα, πλούσιο κοινωνικό και φιλανθρωπικό έργο. Ο θάνατος του, την προηγούμενη χρονιά, ήταν τεράστια  απώλεια, για την οικογένειά του, για την Τερπνή, για τους Σερραίους αλλά και για όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τον γνωρίσουμε και να τον ζήσουμε από κοντά. Ευχόμαστε στα παιδιά του, να συνεχίσουν, όπως ήδη συμβαίνει, το πολύπλευρο έργο του και να σταθούν αντάξιοι των οραμάτων του.











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου