ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "Η ΤΕΡΠΝΗ"

Αρχική σελίδα

Δευτέρα 13 Ιανουαρίου 2020

ΚΟΨΑΜΕ ΤΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2020

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας για το 2020 την Κυριακή 12/1/2020 στην αίθουσα του Συλλόγου.




Σε μία ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα από Τερπνιώτες και φίλους του Συλλόγου είχαμε την ευκαιρία να καλωσορίσουμε το νέο έτος, να ανταλλάξουμε ευχές και να περάσουμε ένα όμορφο οικογενειακό Κυριακάτικο πρωινό.




Ο  A' Αντιπρόεδρος  του Συλλόγου κ. Κώστας Τσίκαλας εκπροσωπώντας το Διοικητικό Συμβούλιο και τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Νούλη έκανε ένα μικρό απολογισμό για τα πεπραγμένα του 2019 και έθεσε τους στόχους για το 2020.
  



Ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Ιωάννης Νούλης λόγω ενός παροδικού και μικρού τελικά προβλήματος υγείας δεν μπόρεσε να παραστεί στην εκδήλωση. Έδωσε όμως τις ευχές του  σε ανοικτή σύνδεση που πραγματοποιήθηκε. Ακολούθως, όπως κάθε χρόνο, "ο δικός μας" πάτερ Όθωνας ευλόγησε την βασιλόπιτα και ευχήθηκε στο Σύλλογο προκοπή και συνέχεια στο πολύ σημαντικό έργο που επιτελεί. Τις ευχές του έδωσε και  ο Αιδεσιμολογιώτατος πατέρας Δημήτριος ο οποίος παραβρέθηκε στην ευλογία.




Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας για τους φορείς. Τυχερός ήταν Σύλλογος Τερπνιωτών το κομμάτι του οποίου πήρε ο Α' Αντιπρόεδρος του Συλλόγου.




Την εκδήλωση διάνθισε η χορωδία του Συλλόγου με μία υπέροχη εμφάνιση ερμηνεύοντας γνωστά έντεχνα τραγούδια. Στο τέλος τραγουδήσαμε όλοι μαζί το "πάει ο παλιός ο χρόνος".





Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου, ο Σύμβουλος του Δήμου Βισαλτίας Παπαθανασίου Δημήτριος εκπροσωπώντας τον Δήμαρχο κ. Μασλαρινό Αθανάσιο, η Σύμβουλος Δ' Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης και Πρόεδρος της επιτροπής πολιτιστικών θεμάτων της κοινότητας κα. Ψωμιάδου Δώρα, η κα. Κοσμίδου Στέλλα μέλος της επιτροπής πολιτιστικών θεμάτων της Δ' Δημοτικής Κοινότητας Δήμου Θεσσαλονίκης, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσσαλονίκης κ. Παναγιώτης Σαμαράς καθώς και αντιπρόσωποι Σερραϊκών συλλόγων από το Μοναστηράκι, Μανδράκι,  Μεσολακκιά, Σησαμιά και το Γάζωρο Σερρών.






























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου