Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΤΗΣΙΟΣ ΧΟΡΟΣ & Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΣΤΑ ΑΕΙ & ΤΕΙ


Ο μεγάλος ετήσιος χορός του Συλλόγου και η βράβευση των επιτυχόντων στα ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, προγραμματίστηκε για το μεσημέρι της Κυριακής 5 Φεβρουαρίου 2017 στην αίθουσα Janni (7ο χλμ Χαριλάου – Θέρμης  τηλ. 2310467282) . Δίνεται έτσι η δυνατότητα σε πολλούς να το συνδυάσουν με μία οικογενειακή έξοδο για μεσημεριανό φαγητό.
Παράλληλα αναγνωρίζοντας την οικονομική κρίση που βιώνουμε όλοι μας, κρατούμε σταθερή την τιμή των τελευταίων ετών  της πρόσκλησης στα 15 ευρώ  και περιλαμβάνει πλήρες μενού και απεριόριστο ποτό. Συγκεκριμένα :
Ορντέβρ ατομικό
Κυρίως πιάτο
Μπριζόλα χοιρινή ψητή στα κάρβουνα, μαριναρισμένη σε λάδι ελιάς και μυρωδικά.
Μπούτι κοτόπουλο με σως μουστάρδας
Μπιφτέκι χειροποίητο με τρεις κιμάδες και σως
Γαρνιτούρες
Πατάτες φούρνου, πατάτες τηγανιτές, Ριζότο με κρόκο, αρακά, καλαμπόκι, καρότο
Σαλάτες
Σαλάτα εποχής τρίχρωμη (άσπρο, κόκκινο λάχανο, καρότο, πιπεριές, σέλινο με σως janni)
Φρούτα εποχής και χαλβά
ΠΟΤΑ (κρασί λευκό , κόκκινο, ημίγλυκο, ρετσίνα)  - ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ  – ΝΕΡΑ  σε ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ

Αγαπητοί  συμπατριώτες και φίλοι του Συλλόγου
Ο μεγάλος ετήσιος χορός του Συλλόγου μας που αποτελεί το κορυφαίο γεγονός της χρονιάς, φιλοδοξεί να συνεχίσει τις πετυχημένες εκδηλώσεις μας.
Ρυθμίστε λοιπόν από τώρα το πρόγραμμά σας και οργανώστε τις συντροφιές σας, ώστε να μην απουσιάζει κανείς την Κυριακή το μεσημέρι 5 Φεβρουαρίου 2017.
Συνδυάστε το με μία Κυριακάτικη οικογενειακή έξοδο για φαγητό και χορό.
   
Επίσης στη μεγαλύτερη αυτή εκδήλωση του Συλλόγου θα πραγματοποιηθεί και η καθιερωμένη  βράβευση των επιτυχόντων στα Ανώτατα και Ανώτερα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. Αποτελεί πλέον θεσμό για το Σύλλογο η βράβευση, η αναγνώριση και δικαίωση των προσπαθειών των παιδιών αλλά και των γονιών για την επαγγελματική τους αποκατάσταση.

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΟΙ ΤΕΡΠΝΙΩΤΕΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΗΝ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΓΙΑ ΤΟ 2017



Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσ/νίκης έκοψε την πατροπαράδοτη βασιλόπιτα σήμερα Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017.






Σε μία κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου , από Τερπνιώτες και φίλους,

 ο Πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τσελεπής στο χαιρετισμό του μαζί με τις ευχές του για την καινούργια χρονιά αναφέρθηκε επιγραμματικά στην πλούσια δράση του Συλλόγου, στα τμήματα τα οποία δραστηριοποιούνται και ευχαρίστησε όλους για τη συμμετοχή τους και τη στήριξή τους στο Σύλλογο οικονομικά και ηθικά. 




Την εκδήλωση ομόρφυνε το παραδοσιακό Νιγριτινό συγκρότημα με τους κ. Βασίλη Τολιούδη (γκάιντα και κλαρίνο) , Λεφθερούδα Θεόδωρο (γκάιντα) και τον Φρούπη Χρήστο (νταούλι) 







ενώ αρκετοί χόρεψαν στους όμορφους ρυθμούς του τόπου μας. 





Ο χοράρχης της χορωδίας του Συλλόγου μας κ. Γιάννης Βαγενάς δεν παρέλειψε να διευθύνει όλα τα άτομα που βρίσκονταν στην αίθουσα για το αποχαιρετιστήριο τραγούδι του παλιού χρόνου (Πάει ο παλιός ο Χρόνος …).



Τυχερή της ημέρα που κέρδισε το "φλουρί" (αντιστοιχούσε σ΄ ενα φλουρί Κωνσταντινάτο) αναδείχθηκε μια καλή φίλη του Συλλόγου. 
Για τους φορείς το "φλουρί" έπεσε στη Στέγη του Συλλόγου μας και το παρέλαβε η Υπεύθυνη Αίθουσας κ. Βαλεντίνη Δήττα

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής κ. Σταύρος Καλαφάτης, ο πρώην Υπουργός κ. Γιάννης Μαγκριώτης, ενώ επιστολή έστειλε ο βουλευτής Σερρών κ. Μιχάλης Τζελέπης

Παρών όπως το συνηθίζει ο Πρόεδρος της Δ΄ Δημοτικής Κοινότητας Θεσσαλονίκης κ. Κώστας Τσιαπακίδης ο οποίος αναφέρθηκε στην επιτυχημένη συνεργασία της Δ Κοινότητας Θεσσαλονίκης με το Σύλλογό μας και ειδικά στην επιτυχημένη συνεργασία για την πολύ πετυχημένη εκδήλωση της γιορτής τσίπουρου 2016. 

Από τους άλλους Σερραϊκούς Συλλόγους παρόντες ήταν ο Πρόεδρος κ. Γ. Βαγενάς και η κ. Καίτη Γκιλή από το Σύλλογο Νιγριτινών Θεσσαλονίκης καθώς και η Πρόεδρος του Συλλόγου Μοναστηρακιωτών και Γ. Γραμματέας της Ομοσπονδίας Σερραϊκών Συλλόγων Θεσ/νίκης κ. Τούλα Μουτσίδου. 







































ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΗ & ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ

Τετάρτη 4 Ιανουαρίου 2017

ΤΕΥΧΟΣ 116 ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "Η ΤΕΡΠΝΗ"

ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ «Η ΤΕΡΠΝΗ»
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΕΡΠΝΙΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 ΤΕΥΧΟΣ 116
ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ – ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ - ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Πατήστε τον ακόλουθο σύνδεσμο για να ανοίξει το ΤΕΎΧΟΣ 116 ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ "Η ΤΕΡΠΝΗ" σε μορφή αρχείου PDF:

 ΤΕΥΧΟΣ 116 ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ "Η ΤΕΡΠΝΗ"