Τρίτη 29 Μαρτίου 2016

ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ Γ. ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016
Η ΕΚΛΟΓΟΑΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, σύμφωνα με το καταστατικό του Συλλόγου, καλεί όλα τα μέλη σε Τακτική Γενική Συνέλευση την Κυριακή 3 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 (Είναι η δεύτερη Κυριακή και οι εκλογές θα γίνουν ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ), στην αίθουσα του Συλλόγου Στρ. Παπούλα 37, και ώρα 10.30 π.μ με θέματα ημερήσιας διάταξης :
  1. Διοικητικός Απολογισμός
  2. Οικονομικός Απολογισμός
  3. Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής
  4. Προτάσεις και σχεδιασμοί για την πορεία του Συλλόγου
  5. Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής
Καλούνται ΟΛΟΙ οι Τερπνιώτες να ανταποκριθούν στην πρόσκληση αυτή, γιατί πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Γενική Συνέλευση αποτελεί το κορυφαίο όργανο του Συλλόγου, γίνεται μια φορά το χρόνο και θα πρέπει όλοι να εξοικονομήσουμε λίγο από τον πολύτιμο χρόνο μας ώστε να συμβάλουμε στη συνέχεια της ύπαρξης και της πετυχημένης πορείας του Συλλόγου μας. Στις δύσκολες μέρες που βιώνουμε όλοι ας γίνει ο Σύλλογος το σημείο αναφοράς και συνάντησης όλων των Τερπνιωτών που θα μας βγάζει από τις καθημερινές σκοτούρες και θα μας χαρίζει στιγμές χαράς, ανακούφισης και αλληλοβοήθειας.

Ιδιαίτερα σ΄ αυτή τη Γενική Συνέλευση μέσα από την οποία θα αναδειχθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα κληθεί να τον οδηγήσει για τα επόμενα δύο χρόνια. Θα πρέπει όχι μόνο να δώσουμε όλοι το παρόν αλλά να υπάρχουν και νέες υποψηφιότητες, ώστε το νέο Δ.Σ να εμπλουτιστεί με καινούργια πρόσωπα και ιδέες  

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2016

2ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ

Πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία το 2ο Πανσερραϊκό Συνέδριο Πολιτιστικών Συλλόγων & Φορέων που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Σερραϊκών Συλλόγων, το Σάββατο 19 Μαρτίου στην αίθουσα "Αιμίλιος Ριάδης" της Δ.Ε.Θ ,
με αρκετό άρωμα Τερπνής ....




Πρώτα απ΄ όλα ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσ/νίκης είχε την μεγαλύτερη συμμετοχή συνέδρων απ΄ όλους τους Συλλόγους (περισσότεροι απο πενήντα).



Είχε την εκπροσώπησή του



με τον Πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Γιάννη Νούλη, ο οποίος άνοιξε τις εργασίες του Συνεδρίου με το χαιρετισμό του στην αρχή.









με τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αλέκο Τσελεπή , ο οποίος συμμετείχε σε 2 προεδρεία με κυριότερο το τελευταίο κατά το οποίο υπήρξαν οι τοποθετήσεις των συνέδρων και έγινε η σύνταξη του Ψηφίσματος του Συνεδρίου





με τον Υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων του Συλλόγου κ. Κώστα Θ. Τσίκαλα, ο οποίος επεξεργάστηκε και παρουσίασε τα αποτελέσματα της έρευνας που διενήργησε η Ο.Σ.Σ.Θ για την επίδραση της οικονομικής κρίσης στους Σερραϊκούς Συλλόγους






με την εισήγηση του καθηγητή παν/μίου Μακεδονίας Δημήτρη Σταματόπουλου, ο οποίος καθήλωσε το ακροατήριο ....







με την τοποθέτηση ως συνέδρου του πρ. Προέδρου του Συλλόγου κ. Χρήστο Δρούγγο






με το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Εύη Παπίκα, η οποία συμμετείχε στην ομάδα της Γραμματείας του Συνεδρίου







με τη υπέροχη παρουσία του χορωδιακού Τμήματος του Συλλόγου







και την επίσης υπέροχη παρουσία του χορευτικού του συγκροτήματος σε μακεδονικούς χορούς














με τη χορηγία της FIBRAN




Μεγάλο λοιπόν το άρωμα Τερπνής στο Συνέδριο .....

Συγχαρητήρια σε όλους γιατί συνετέλεσαν στην ομολογουμένως μεγάλη επιτυχία του Συνεδρίου.














Δευτέρα 14 Μαρτίου 2016

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΟΥ – ΚΟΥΛΟΥΜΑ ΤΗΝ Κ. ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ


Όσοι θέλετε να νοιώσετε παιδιά, να βρεθείτε σε μια όμορφη αποκριάτικη ατμόσφαιρα και ταυτόχρονα να περάσετε υπέροχα, σας περιμένουμε στην Παρέλαση Καρναβαλιού που θα πραγματοποιηθεί από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Τερπνής την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016 στις 12 το μεσημέρι στην Πλατεία της Τερπνής. Ο Πολιτιστικός ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις και υπέροχο θέαμα για μικρούς και μεγάλους. Γαϊτανάκι από το παιδικό τμήμα παραδοσιακού χορού, χορευτικά από το παιδικό τμήμα Zumba, χάσκα για όλα τα παιδάκια, καρναβαλιστές, χορός, τραγούδι, και ξέφρενη διασκέδαση, με επισφράγισμα τα πλούσια χρηματικά βραβεία για τα πρωτότυπα και καλύτερα οργανωμένα καρναβάλια και αναμνηστικά για όλα τα γκρουπ και μεμονωμένα καρναβάλια. Πολύτιμη η συνεργασία του Συλλόγου Γονέων Δημοτικού, των εκπαιδευτικών του Δημοτικού, Νηπιαγωγείου και Παιδικού Σταθμού, όπως και των γονέων όλων των παιδιών.
Η εκδήλωση θα μεταδίδεται ζωντανά στο ίντερνετ στο ιστολόγιο του Πολιτιστικού στη διεύθυνση psterpnis.blogspot.gr από την αρχή της καρναβαλικής παρέλασης μέχρι και την απονομή των βραβείων.
Ακόμη σας περιμένουμε στα Κούλουμα την ΚΑΘΑΡΑ ΔΕΥΤΕΡΑ 14 Μαρτίου 2016 στα Πεύκα Τερπνής μετά τις 11 π.μ με φασολάδα, λαγάνες, νηστίσιμα, κρασάκι και μουσική. Ελάτε μικροί και μεγάλοι για να πετάξουμε τους χαρταετούς-τα παμπόρια μας, για να τηρήσουμε τα αποκριάτικα έθιμα!!
Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Βισαλτίας.
Πολλοί εκτός του δήμου μας που είναι ο βασικός χορηγός, συμβάλουν και βοηθούν στην εκδήλωση. Θα τους αναφέρουμε αναλυτικά μετά την Κ. Δευτέρα.
Σας περιμένουμε όλους σας στην ακρόπολη της Τερπνής, στα Πεύκα

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΕΡΠΝΗΣ

ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ!!!!!!!

Τρίτη 8 Μαρτίου 2016

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας σήμερα, και οι γυναίκες του Τμήματος Δημιουργικής Απασχόλησης τη γιόρτασαν δεόντως.
Αφού περιηγήθηκαν στα αξιοθέατα της πόλης μας , με το αστικό λεωφορείο Νο 50 που κάνει την τουριστική διαδρομή της πόλης της Θεσσαλονίκης, κατέληξαν στο "δικό μας" παλιό στέκι στην Πλατεία Άθωνος "Επί Πίνακι", που ζήσαμε ωραίες στιγμές όταν η έδρα του Συλλόγου μας ήταν στη Μενεξέ 1, 






και βέβαια η περιποίηση   ήταν ανάλογη ...



Και του χρόνου .....