Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΝΑΡΞΗ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ



ΧΟΡΩΔΙΑ
Κάθε Τρίτη και ώρα 18:30 μ.μ.
Χοράρχης κ. Γιάννης Βαγενάς

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014




ΠΑΙΔΙΚΟ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ
Την 1η & 3η Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 18:30 μ.μ.
Χοροδιδάσκαλος η κ. Αγγελική Τζιάνη






ΧΟΡΕΥΤΙΚΟ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑ ΕΝΗΛΙΚΩΝ

Την 1η & 3η Κυριακή κάθε μήνα και ώρα 19:30 μ.μ. Χοροδιδάσκαλος η κ. Αγγελική Τζιάνη


Θα λειτουργήσουν και τμήματα για αρχαρίους

ΕΝΑΡΞΗ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2014

ΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ

ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑΣ



Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗ ΝΙΓΡΙΤΑ


Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΤΕΡΠΝΗ


Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΕΠΟΝΙΑ ΣΕΡΡΩΝ


Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ


Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2014

ΦΩΤΙΣΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΜΑΣ Η «ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ» Η πορεία της στο νομό Σερρών …

Για 12η συνεχή χρονιά, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (Π.Ο.Σ.Ε.Α), σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης , Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας (Ε.Ο.ΘΑ), πραγματοποίησε την Πανελλήνια Λαμπαδηδρομία με σκοπό την ευαισθητοποίηση του κοινού στο θέμα της εθελοντικής αιμοδοσίας, προκειμένου η χώρα μας να καταστεί αυτάρκης σε εθελοντικά προσφερόμενο αίμα.
Ξεκίνησε στις 22 Αυγούστου από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτου στο Σύνταγμα και αφού διατρέξει όλη την Ελλάδα θα καταλήξει στις 3 Οκτωβρίου στην πόλη της Πτολεμαΐδας  όπου και θα σηματοδοτήσει την έναρξη των εργασιών της 27ης Αμφικτιονίας Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών.

Η πορεία της στο νομό Σερρών …

Σέρρες
Την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 πέρασε από την πόλη των Σερρών, σκορπίζοντας το μήνυμα της εθελοντικής αιμοδοσίας. Το μήνυμα της Αγάπης, της Αλληλεγγύης , της προσφοράς προς τον άγνωστο πάσχοντα συνάνθρωπό μας
Με μία σεμνή τελετή στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ. Νοσοκομείου Σερρών υποδέχθηκαν τη φλόγα ο Υποδιοικητής του Νοσοκομείου κ. Σωτηρίου , η Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας κ. Τζιούρα, και το προσωπικό του Νοσοκομείου. Κατά την πορεία της μέσα στην πόλη των Σερρών, την φλόγα υποδέχθηκαν στο Ε.Κ.Α.Β το προσωπικό,





στην Ι.Μ.Σ.Ν ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Σερρών & Νιγρίτης κ.κ Θεολόγος,






στο Δημαρχείο Σερρών ο  Δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης και ο  Αντιδήμαρχος κ. Γαλάνης,








στο Επιμελητήριο Σερρών ο Αντιπρόεδρος κ. Γιαννάκης 








και στη Περιφερειακή Ενότητα Σερρών, όπου έγινε και η επίσημη υποδοχή, ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών κ. Μωυσιάδης με το προσωπικό της Περιφέρειας, 









στην Αστυνομική διεύθυνση Σερρών ο Διευθυντής κ. Τζουμαϊλής 





και στον τελευταίο σταθμό για την πόλη των Σερρών την Πυροσβεστική Υπηρεσία ο Περιφερειάρχης Πυροσβεστικού Σώματος Κεντρικής Μακεδονίας κ. Αθανασόπουλος, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Σερρών  κ. Δημητράκης και το προσωπικό.



Όλοι οι ομιλητές κατά την υποδοχή, τόνισαν ότι η εθελοντική αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπό μας και θα πρέπει όλοι να βοηθήσουμε ώστε το αιμοδοτικό κίνημα της χώρας μας να αναπτυχθεί περισσότερο.
    Πρέπει να τονιστεί ιδιαίτερα ότι στην πολύ πετυχημένη διαδρομή της φλόγας μέσα στην πόλη των Σερρών που οργάνωσε ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την  Αιμοδοσία του Γ. Νοσοκομείου Σερρών, συμμετείχαν με λαμπαδηδρόμους το ΤΕΦΑΑ Σερρών με υπεύθυνη την κ. Τσιώνη Βάσω και υπάλληλοι της Πυροσβεστική Υπηρεσία,  ενώ καθόλη τη διάρκεια των διαδρομών στην πόλη ακολουθούσε ο εθελοντής αιμοδότης Ραμφόπουλος Αριστοτέλης με το αυτοκίνητό του που μετέδιδε μηνύματα σχετικά με την εθελοντική αιμοδοσία.

 Σημαντική συμβολή στην επιτυχία της οργάνωσης είχε και το Δασαρχείο Σερρών που διέθεσε αυτοκίνητο και τον πολύτιμο συνεργάτη κ. Σπύρο Σαβίδη για τη μεταφορά του βωμού.





Πεπονιά


Το απόγευμα η Φλόγα της Αγάπης πέρασε από την Πεπονιά όπου την υποδέχθηκαν σε μία σεμνή τελετή ο πατήρ Γεώργιος , ο Δήμαρχος Σερρών κ. Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Τ.Δ Πεπονιάς κ. Κοτσαμπασίδης  , η Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Πεπονιάς κ. Πραζιούτη και πλήθος κόσμου.


Τα χειροκροτήματα και τα θετικά σχόλια απέσπασαν η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Πεπονιάς κ. Μασλιάκη – Βατσάνη Παναγιώτα και παιδιά του Δημοτικού που παρουσίασαν ένα καταπληκτικό διάλογο σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία. Ακολούθησαν παραδοσιακοί χοροί με την εμφάνιση των χορευτικών συγκροτημάτων του Συλλόγου Γυναικών Πεπονιάς, του Συλλόγου Γυναικών Νιγρίτας, του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαμβακούσας και του Πολιτιστικού Συλλόγου Βαλτοτοπίου και λαϊκό γλέντι.
Την όλη οργάνωση ανέλαβε ο Σύλλογος Γυναικών Πεπονιάς και την παρουσίαση της εκδήλωσης  είχε ο κ. Μώκος Γιώργος.

Τερπνή


Συνεχίζοντας τη διαδρομή της η Φλόγα έφθασε στην Τερπνή όπου και διανυκτέρευσε.
Την μετέφεραν ιππείς του Ιππικού Συλλόγου Νιγρίτας και την υποδέχτηκαν οι φορείς του χωριού και πλήθος κόσμου .
Για την αξία της Αιμοδοσίας μίλησαν η Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Δουβίτσα, ο Πρόεδρος του διοργανωτή Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης κ. Τσελεπής και ο Πρόεδρος του Τοπικού Διαμερίσματος Τερπνής κ. Δρουμπλής.
 Συγκίνηση και ενθουσιασμό προκάλεσε η παρουσία παιδιών του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής τα οποία με την καθοδήγηση της Προέδρου του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής κ. Ευαγγελίας Κεραμιδά  διάβασαν και απήγγειλαν ποιήματα σχετικά με την Εθελοντική Αιμοδοσία.

Νιγρίτα



Το Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου η Φλόγα μεταφέρθηκε από λαμπαδηδρόμους του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας , του Συνδέσμου ΠΑΟΚ «Βισάλτες» και του ΑΣ  Tae Kwon Do – Kick box “MONOMAXOI” Νιγρίτας στην κατάμεστη από κόσμο πλατεία της Νιγρίτας. Χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης κ. Τσελεπής, ο Πρόεδρος του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας κ. Σταμπουλής , η υπεύθυνη αιμοδοσίας του συνδέσμου ΠΑΟΚ κ. Ανοιξιά Πέγου, η νέα αιμοδότρια του Συνδέσμου Σωτίδου Κατερίνα, και η Δήμαρχος Βισαλτίας κ. Δουβίτσα.

Ακολούθησε μεγάλη συναυλία της Κατερίνας Κούκα , Λένας Αλκαίου και Γεράσιμου Ανδρεάτου  στα πλαίσια των ΓΕΡΑΚΙΝΕΙΩΝ 2014.


Ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης, ως διοργανωτής της 12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στο Νομό Σερρών αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια όλους όσους συνέβαλαν στην πετυχημένη εκδήλωση της λαμπαδηδρομίας :
Την Υπεύθυνη της Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σερρών κ. Τζιούρα για την άψογη συνεργασία, την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών και την τροχαία Σερρών για την συνοδεία  καθ΄ όλη τη διάρκεια της λαμπαδηδρομίας, τον εθελοντή αιμοδότη κ. Ραμφόπουλο , το Δασαρχείο Σερρών, το Σύλλογο Γυναικών Πεπονιάς, τη Δήμαρχο Βισαλτίας κ. Δουβίτσα και το τεχνικό προσωπικό του Δήμου, το Σύλλογο Γυναικών Τερπνής και την Πρόεδρο κ.  Ευαγγελία Κεραμιδά, το αγροτικό παντοπωλείο στην Τερπνή του Αργύρη Αρβανίτη για την προσφορά του στα παιδιά του δημοτικού, τον κ. Κεραμιδά Β. Παναγιώτη για την παραχώρηση και λειτουργία της μικροφωνικής του εγκατάστασης , τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής, τους λαμπαδηδρόμους των ΤΕΦΑΑ Σερρών, της Ένωσης Πυροσβεστικού Σώματος Σερρών, του Ιππικού Συλλόγου Νιγρίτας, του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας   του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ και του ΑΣ  Tae Kwon Do – Kick box “MONOMAXOI” Νιγρίτας.

















Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Η ΦΛΟΓΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΤΟ Ν. ΣΕΡΡΩΝ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΔΡΟΜΩΝ
12ης ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ
ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΣΕΡΡΩΝ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 12 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014


10.00 Άφιξη της φλόγας στο Γ.Ν. Σερρών στην είσοδο του τμήματος Αιμοδοσίας.
10.30 Αναχώρηση Λαμπαδηδρόμων από Γ.Ν. Σερρών.
Διαδρομή: Εθνική Οδός Σερρών – Δράμας – Μεγ. Αλεξάνδρου – Ορφέως
10.40 Άφιξη της φλόγας στο ΕΚΑΒ Σερρών (παλαιό Νοσοκομείο)
11.50 Αναχώρηση Λαμπαδηδρόμων από ΕΚΑΒ.
Διαδρομή: Ορφέως – Εθνικής Αντίστασης – (ΙΚΑ) – Γενναδίου – Ι. Δραγούμη
11.00 Άφιξη της φλόγας στην Ιερά Μητρόπολη Σερρών & Νιγρίτης.
11.15 Αναχώρηση Λαμπαδηδρόμων από Ιερά Μητρόπολη.
Διαδρομή: Κύπρου – Βασιλέως Βασιλείου – Ερμού.
11.25 Άφιξη της φλόγας στο Δημαρχείο Σερρών.
11.40 Αναχώρηση Λαμπαδηδρόμων από Δημαρχείο.
Διαδρομή: Κ. Καραμανλή.
11.45 Άφιξη της φλόγας στο Επιμελητήριο Σερρών.
12.55 Αναχώρηση Λαμπαδηδρόμων από το Επιμελητήριο Σερρών
12.00 Άφιξη της φλόγας στην Αντιπεριφέρεια Σερρών.
12.30 Αναχώρηση Λαμπαδηδρόμων από την Αντιπεριφέρεια Σερρών
Διαδρομή: Κ. Καραμανλή – Θεσσαλονίκης - Κερασούντος.
12.35 Άφιξη της φλόγας στην Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών.
Διαδρομή: Μεραρχίας.
12.45 Αναχώρηση Λαμπαδηδρόμων από την Αστυνομική Διεύθυνση Σερρών
Διαδρομή : Κερασούντος – Θεσσαλονίκης - Κ. Καραμανλή
12.55 Άφιξη της φλόγας στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σερρών.
Λήξη Διαδρομής.
Τη φλόγα μεταφέρουν Λαμπαδηδρόμοι φοιτητές των ΤΕΦΑΑ Σερρών και της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών.
Διοργανωτής : Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σερρών

19.00 Άφιξη της Φλόγας στην Κ. Πλατεία Πεπονιάς με διοργανωτή το Σύλλογο Γυναικών Πεπονιάς.
20.00 Άφιξη της φλόγας στην Κεντρική Πλατεία της Τερπνής. Τη φλόγα μεταφέρουν Λαμπαδηδρόμοι ιππείς του Ιππικού Συλλόγου Νιγρίτας και θα αποδώσει τιμές η Φιλαρμονική Τερπνής. Θα ακολουθήσει εκδήλωση με απαγγελία ποιημάτων από μαθητές του Δημ. Σχολείου Τερπνής και τη μέριμνα του Συλλόγου Γυναικών Τερπνής. Διανυκτέρευση της Φλόγας.
Διοργανωτής : Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης.
Υπευθ. Διαδρομών: Τσελεπής Αλέξανδρος  τηλ.: 6977700469

ΣΑΒΒΑΤΟ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2014


20.30 Άφιξη της φλόγας στην Κεντρική Πλατεία της Νιγρίτας. Τη φλόγα μεταφέρουν Λαμπαδηδρόμοι του Ορειβατικού Συλλόγου Νιγρίτας , του Συνδέσμου Φιλάθλων ΠΑΟΚ Νιγρίτας «Βισάλτες» και του αθλητικού Συλλόγου Tae Kwon Do – Kick box “MONOMAXOI” Νιγρίτας, στα πλαίσια των «Γερακινείων 2014»
Διοργανωτές : Ορειβατικός Σύλλογος Νιγρίτας, Σύνδεσμος Φιλάθλων ΠΑΟΚ  «ΒΙΣΑΛΤΕΣ» , αθλητικός Σύλλογος Tae Kwon Do – Kick box “MONOMAXOI” Νιγρίτας.
Υπευθ. Διαδρομών: Τσελεπής Αλέξανδρος  τηλ.: 6977700469.


Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΕΥΤΙΚΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΑΜΜΟ ΒΕΡΟΙΑΣ



Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε το χορευτικό τμήμα του Συλλόγου μας, το Σάββατο 6/9/2014, στο Τ.Δ Άμμου του Δήμου Βέροιας, ύστερα από πρόσκληση του Πολιτιστικού & Αθλητικού Συλλόγου Άμμου Βέροιας που διοργάνωσε το 3ο Παραδοσιακό Γλέντι στο κατάμεστο από κόσμο, γήπεδο του χωριού.
Παραδειγματική η οργάνωση της εκδήλωσης και η φιλοξενία από τον Πολιτιστικό Σύλλογο. Τους ευχαριστούμε πολύ.




Όμως υποδειγματική και η φιλοξενία από το μέλος του χορευτικού μας συγκροτήματος, την αεικίνητη Μάγδα Καρπούζη, η οποία ετοίμασε απίθανα κεράσματα και πρόσφερε καφέ σ΄ ένα ολόκληρο λεωφορείο, στο όμορφο σπίτι της, αφού η Άμμος είναι το χωριό της. Την ευχαριστούμε πολύ.



Δυστυχώς η έντονη καλοκαιρινή μπόρα σταμάτησε άδοξα το μεγάλο κέφι και το γλέντι που διαφαινόταν και φρόντισαν να το προετοιμάσουν τα χορευτικά συγκροτήματα και η υπέροχη ορχήστρα.